avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problme succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problme succesiune

Am trait in concubinaj 30 de ani,iar in 2012 sotia mea a decedat.In urma acestei relatii au rezultat doi copii,care acum au 31 si 34 ani.Exista un contract de vanzare cumparare si un titlu de proprietate pentru un apartament,pe numele sotiei mele.Cine din noi trei se poate intabula primul pe acest apartament si ce drepturi are fiecare din noi asupra acestei proprietati?Ce pasi trebuie urmati ?Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
Fagurel, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:16, 8 August 2017
Mostenitorii legali sunt cei doi descendenti ai decedatei. Dvs. aveti, cel mult, un drept de creanta pentru investitiile facute.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer casa si pe numele sotiei musuc musuc daca am apartament luat inainte de casatorie si vreau sa devina si sotia titulara pe apartament ce trebuie sa fac si cat costa? multumesc (vezi toată discuția)
Drepturi concubin Alice E. Alice E. Bună seara, Dacă două persoane au trăit în concubinaj 30 de ani din care 25 de ani în aceași locuință, ce drepturi îi revin concubinului după ... (vezi toată discuția)
Concubinaj 28 ani macarie_cristina macarie_cristina Mama mea a trait 28 ani cu tata in concubinaj ,tata a decedat in urma cu 6 saptamani prin suicid ,ce drepturi ar avea mama asupra pensiei de urmas ,ne fiind ... (vezi toată discuția)