avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua!
Sunt angajata cu 2 contracte de munca cu norma intreaga la o institutie bugetara si in invatamant,cum beneficiez de concediu de odihna si respectiv de indemnizatia aferenta?tinand cont ca obligatoriu concediu de odihna se efectueaza vara in ambele institutii>>>Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 08:09, 19 Septembrie 2017
Ar trebui sa explicati mai bine ce va nemultumeste.
Numai in invatamant este reglementat faptul ca CO se efectueaza in perioada de vacanta, alte institutii publice nu au asa ceva prevazut.
Mi s-a cerut sa declar o functie de baza ,desi cele 2 locuri de munca sunt complet independente unul de altul,ocupate prin concurs,si mi-a fost comunicat faptul ca mi se va acorda indemnizatie de concediu doar de la un loc de munca si la celalalt sa fac cere de concediu fara plata .Am refuzat dar in acelasi timp nu am ce sa lucrez deoarece se opreste activitatea pe timp de vara in ambele locuri.Nu mi se pare normal sa lucrez in baza a doua contracte de munca si sa beneficiez de drepturi de concediu de odihna doar dintr-un singur loc.
si institutiile de cultura care lucreaza pe stagiuni
Beneficiati de CO de la ambele locuri de munca.

Alte discuții în legătură

Cumul de functii Andreutza1 Andreutza1 Buna ziua! Sunt cadru didactic intr-o Universitate si ocup de asemenea o alta functie intr-o institutie bugetara. Contractele de munca sunt obtinute prin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei As dori sa stiu daca indemnizatia concediului de odihna este afectata de diminuarea salariului cu 25% de la 1 iulie, in cazul in care eu voi efectua concediul ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu in ambele locuri de munca SerbanAndreea92 SerbanAndreea92 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta... In cazul in care sunt angajat la doua locuri de munca cu norma de 4 ore/zi fiecare, una la particular si ... (vezi toată discuția)