avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire timbru de mediu

In luna octombrie 2016 am depus la ANAF cererea pentru restiuirea timbrului de mediu. Intrucat nu am primit niciun raspuns cu privire la modul de solutionare al cererii, in luna mai 2017 m-am deplasat la organul fiscal unde am depus cererea si mi-au comunicat verbal faptul ca cererea mea a fost aprobata si ca voi primi documentele de raspuns odata cu prima transa de bani. Mentionez faptul ca, pana la aceasta data nu am primit nicio transa de bani. Odata cu intrarea in vigoare a OUG 57/2017, care ar fi temenul de restituire al timbrului de mediu? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto SzAlex SzAlex La data de 11 ianuarie 2013 am achitat taxa auto;in anul 2014 am pierdut procesul la Curtea de Apel. In anul 2016, pe cale administrativa am primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu platita in 2008 Costin515 Costin515 In luna iunie 2016 am primit de la ANAF prima transa din taxa de mediu platita in anul 2008.In 2017 ar fi trebuit sa primesc a doua transa din totalul celor ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)