avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa prima inmatriculare

Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de bani am primit-o in luna ianuarie 2016, urmand ca celelalte rate sa le primesc in lunile aprilie a urmatorilor 4 ani. Deoarece in luna aprilie 2017 nu am primit banii m-am adresat ANAF, care mi-a comunicat ca" prin abrogarea dispozitiilor legale referitoare la restituirea taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule,taxei pe poluare pentru autovehicule,taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si a timbrului de mediu pentru autovehicule prin Legea 1/2017,organele fiscale se afla in imposibilitatea restituirii acestora,inclusiv in situatia in care restituirea a fost dispusa prin hotariri judecatoresti definitive,devenite executorii."
Intrebarea mea este : Ce pot face in acest caz ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Belduganu , utilizator 23:01, 7 Iunie 2017
Sunt in aceeasi situatie . Am si eu rugamintea sa ne spuneti ce putem face .
Avem vreo sansa daca mergem la un executor ? Sau sunt bani pierduti??
si eu sant in aceeiasi situatie cu hotarare judecatoreasca fiscul refuza sa imi plateasca bani,daca aveti ceva noutati rog sa ma anuntati si pe mine,vad ca avocatul nu raspunde la acest subiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru mediu andreichirutza andreichirutza Buna ziua. Sunt in posesia unui autovehicul pentru care instanta de judecata a dispus inmatricularea fara plata a taxei de inmatriculare. Fac mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto darian2006 darian2006 Buna ziua! Daca doresc sa cumpar un fiat brava din 1997,benzina,1370 cm cubi si 55 cp,inmatriculat in romania,in 03.01.2012,am de platit taxa de poluare si ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)