avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate firma proiectare sisteme de securitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate firma proiectare sisteme de securitate

Buna ziua,
Sunt administratorul unei firme licentiate in proiectarea sistemelor de securitate.De la politie am primit aviz de administrator cu competente de proiectare in momentul licentierii societatii dar mi s-a comunicat ca pentru a putea presta activitati de proiectare va trebuie sa angajez un alt proiectant .Intrebarea mea este de ce daca am certificat de proiectant sisteme de securitate si am aviz de administrator cu competente de proiectare nu pot sa semnez proiectele de securitate?

Alte discuții în legătură

Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Declaratie confidentialitate alina_blonda20 alina_blonda20 Buna ziua, Pentru obtinerea licentei de paza se cere \"declaraţia pe propria răspundere cu privire la obligaţia păstrării confidenţialităţii datelor ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma caen 8020 robert256 robert256 Buna ziua, Am infiintat recent o firma pe codul caen 8020 si doresc sa obtin autorizatiile necesare pentru a putea instala camere de supraveghere. Nu imi ... (vezi toată discuția)