Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare combustibil

Sint Intrprindere Individuala, com prin piete si targuri.Folosesc autoturism care nu e al meu.Cum se procedeaza pentru decontarea combustibilului????
Cel mai recent răspuns: popparaschiva , utilizator 14:06, 30 Septembrie 2009
incheiati un contract de inchiriere sau comodat cu proprietarul auto si aveti dreptul sa deduceti orice cheltuiala aferenta transportului(combustibil) si reparatiilor acestuia
popparaschiva a scris:

Sint Intrprindere Individuala, com prin piete si targuri.Folosesc autoturism care nu e al meu.Cum se procedeaza pentru decontarea combustibilului????

In cazul dmv , va trebuie contract de comodat pentru a va putea deduce toate cheltuielile cu privire la combustibil , piese de schimb sau intretinerea masinii
:luck:
Multumesc.Cei de la finante nu iti zic exact ce sa faci, nu recomanda dar nici nu neaga acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)
Tva dupa 01.05.2009 leila-sema leila-sema Buna ziua, Dupa 01.05.09 nu se mai deduce TVA de la bonurile de combustibil, de la reparatiile autoturismelor, facturile de spalata auto.Se spune ca este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Daniel Manciu Daniel Manciu Buna ziua, Fara contract de comodat in ce proportie se pot deduce urmatoarele cheltuieli: 1. Consumul de benzina, RCA, CASCO, rovinieta, reparatii, ... (vezi toată discuția)