avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare partiala firma cu datorii la bugetul statului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare partiala firma cu datorii la bugetul statului

Buna ziua,

Am rugamintea de a-mi spune ce raspundere voi avea in cazul in care preiau prin contract de cesiune cota 50% si implicit dreptul de administrare a unui SRL care are datorii la bugetul statului precum si cateva executari silite pentru datorii din trecut neachitate catre terti.
Voi raspunde si cu bunirile imobile proprietate personala? Exista riscul de aceste bunuri sa fie puse in executate pentru datoriile firmei anterioare intrarii mele in societate ? In contractul de cesiune se poate face vreo mentiune referitoare la aceste datorii din trecut si implicit la raspundere?

Ce ar trebui sa fac ?

Va multumesc!

Cu stima, Aura
Cel mai recent răspuns: aura_b , utilizator 08:28, 10 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc din suflet pentru raspuns si sfat.

Va doresc o zi minunata!

Cu stima, Aura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut firma si acum nu vrea sa plateasca datoriile Bolgarcristian Bolgarcristian Buna ziua, in 2015 am infiintat o firma pe care acum un an, in martie 2016 am vandut-o cu tot cu datorii, acest fapt fiind stimulat in contract. Firma este ... (vezi toată discuția)
Cerere insoventa. datori catre bugetul de stat inlineasofa inlineasofa O societatea (SRL) are in proprietate o cladire si are datorii numai la Fisc de aproape 50.000 lei si cateva creante (aprox. 10.000 lei). Cum poate societatea ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma cu datorii la stat datornic1972 datornic1972 Buna ziua! Am un SRL cu datorii catre bugetul de stat (impozite, contributii etc) in valoare de aprox 43.000 RON. Acum o saptamana am primit o somatie de plata ... (vezi toată discuția)