avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum se plateste indemnizatia de cresterea copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum se plateste indemnizatia de cresterea copilului?

Buna ziua. Banii intra pe luna in curs sau cu o luna in urma? Eu am depus dosarul in luna iunie si trebuia sa fiu platita de pe 19 iunie. Azi au intrat banii pe zilele acelea din iunie si pe luna iulie. Pt luna august nu au intrat. De aceea doresc sa stiu daca intra cu o luna in urma. Multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:33, 11 August 2017
Din ce cunosc eu, indemnizatia pentru CCC se plateste in luna urmatoare, pentru luna incheiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil adrian121 adrian121 Buna ziua in data de 17.6.2013 am primit decizia ca,incepe plata indemnizatiei.,iar bani i-am primit in 15 august decizia a fost de 1700 lei iar eu am primit ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie cic - revenire in cic didush didush avem urmatoarea situatie: am nascut pe 29/10/2013. in perioada 4/02-30/03/14 am fost in CIC. dosarul pt indemnizatie a fost depus pe 28/02. banii mi-au intrat ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din indemnizatia de crestere a copilului mystycum mystycum Buna ziua!Am si eu urmatoarea situatie:am nascut anul trecut pe 16 august,azi m-am intors la serviciu (adica 5 august),si am fost sa depun dosarul pt ... (vezi toată discuția)