avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta

Ce pot păți,neplății unei facturi de 42 de lei,ma refer ca firma de telefonie mobila a înaintat spre o firma de recuperări,eu neavând nimic pe numele meu,poate incepe un proces pentru aceasta suma?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:08, 12 August 2017
Este o suma mica. cel mai bine este sa o platiti.
Nu aveti acum bunuri si venituri, dar poate o sa aveti peste un an, doi ani. Puteti sa va treziti atunci cu popriore pentru o suma mult mai mare.
Dar acum,ar putea sa faca altceva,gen sa ma dea in judecată pentru acea suma sau ceva de genul?
Creditorul=firma de telefonie ,pentru recuperare debit va formula actiune in pretentii in instanta ,pentru ca aceasta sa pronunte hotarare de obligare a dv la achitarea debitului
In baza hotararii judecatoresti definitive,operatorul de telefonie pentru materializare hotarare judecatoreasca va apela la executor judecatoresc,ocazie cu care dv veti fi obligat sa achitati suplimentar si cheltuieli cu executarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la orange? savaionutandrei2002 savaionutandrei2002 Ce patesc daca nu platesc abonamentul la Orange? Chiar sunt nedumerit, si foarte curios.. voi fi executat silit? Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc. Suma: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)