avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Jignire la telefon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Jignire la telefon

Buna ziua,

In cursul zilei de ieri am fost sunata de sotia unui coleg de al meu de serviciu si jignita ca sunt amanta acestuia, ca sunt ..... m-a jignit f urat.
Eu nu am absolut nimic cu aceste om suntem doar colegi de serviciu, ne ajutam la serviciu este inevitabil sa nu ne intersectam, (lucrez numai mai mult intre barbati ) mai mancam totii colegii impreuna, numai ca el a facut o obsesie pentru mine si mi-a spus sotia lui ca s-a indragostit de mine, are poezii pentru mine, biletele si tot felul de acatiste in care sunt trecuta eu si fiul meu si familia mea, mesaje etc.
Cum sa procedez in acest caz? Ma suna ea si fiica ea si ma jigneste hartuieste, ca s-a dus la politie si a spus ca sotul ei nu vede in fata lui decat persoana mea si ca ea va divorta si ca vrea sa o omoare din cauza mea si sa-l iau eu acasa.
Ea m-a sunat si mi-a spus ca va veni la serviciu si ma va face de ras si va vorbi cu sefii mei sa ma dea afara pentru ca i-am ademenit eu barbatul.
Cum sa procedez in cazul asta? Daca vine la serviciu ce sa fac?
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Eu tind sa cred ca cineva de la serviciu vrea sa imi faca rau.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: soniamarcel , utilizator 14:03, 9 Septembrie 2017
Adunati probe, inregistrari , mesaje si obtineti in 24 de ore un ordin de protectie apoi ai sa vezi cum evolueaaza treaba vezi acest link [ link extern ]
legaladviser89 a scris:

Adunati probe, inregistrari , mesaje si obtineti in 24 de ore un ordin de protectie apoi ai sa vezi cum evolueaaza treaba vezi acest link [ link extern ]

Nu poate solicita user-ul un ordin de protectie:Art. 3
(1)�In sensul prezentei legi, violenta in familie reprezinta orice actiune sau inactiune intentionata, cu exceptia actiunilor de autoaparare ori de aparare, manifestata fizic sau verbal, savarsita de catre un membru de familie impotriva altui membru al aceleiasi familii, care provoaca ori poate cauza un prejudiciu sau suferinte fizice, psihice, sexuale, emotionale ori psihologice, inclusiv amenintarea cu asemenea acte, constrangerea sau privarea arbitrara de libertate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice ati face NU va intalniti personal cu partea adversa. Daca chiar nu se poate altfel trebuie sa aveti martori. Daca apare inregistrati cu telefonul totul. Cumparati spray cu piper (10 lei) si un pistol electric (30-50 lei) si daca cumva se apropie nu ezitati sa le scoateti si sa dovediti ca functioneaza. Comportamentul maladiv risca sa degenereze si nu cred ca doriti sa apereti in filmulete pe FB.
Spray ul merge dat si pe salata?
Ar fi mai bun un pistol electric cu sarma care arunca la distanta, daca il impusti de'aproape va electrizati impreuna si poate fi in avantajul lui, poate gasi ceea ce'si doreste, poate juca rolul lui Cupidon, si el tot cu arme umbla la el.

Eu cred ca aici unul din personaje - nu stiu care - nu stie de gluma. Saracul baiat poate fi impuscat nevinovat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2017
Dan me, utilizator
Hai sa fim seriosi!
Exista un cadru (angajatorul) in care sunt 2 personaje: tanara doamna (serioasa) si faunul (obsedat). Asta este, de fapt, problema. Unul-altul care mai apare in peisaj...sunt victime colaterale. Problema trebuie transata de angajator. De ex, daca faunul e indispensabil companiei, va trebui sa aiba grija sa nu mai angajeze femei atragatoare..sau whatever.
Legal vbind, doamna poate sa faca plangere in primul rand ptr hartuire la locul de munca. Si angajatorul e cel care va raspunde....

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac - hartuire telefonica nenemus nenemus De mai bine de 5 ani, exista cineva care ii tot trimite mesaje sau apeleaza cu nr privat pe nr de tel al sotiei, indiferent cat de repede sau cat de des si-a ... (vezi toată discuția)
Ma denigreaza pe facebook ! monicamoniq monicamoniq Buna ziua. Poate v-a parea un subiect mai ciudat dar poate stiti sa ma ajutati. Este o persoana utilizatoare facebook care cred ca are o obsesie fata de altii. ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala? anca_12 anca_12 Buna seara! Va solicit ajutorul si un supliment de informatii in ceea ce priveste o problema mai ciudata pe care nu stiu cum sa o rezolv in temei legal; am ... (vezi toată discuția)