avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatii taxi cluj napoca cu masina hibrid
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatii taxi cluj napoca cu masina hibrid

Va rog sa-mi spuneti daca primaria Cluj elibereaza autorizatii pt.taximetrie in cluj napoca pt.masina hibrid.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Instalarea rulourilor exterioare (jaluzele) la bloc necesita autorizare ? RazvanRM RazvanRM Buna ziua, Am un apartament intr-un bloc nou in Cluj-Napoca si as dori sa montez rulouri exterioare la geamuri (aceeasi culoare cu tamplaria). Cei de la ... (vezi toată discuția)
In cluj-napoca există posibilitatea de a cumpăra un bilet în ... Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop In Cluj-Napoca există posibilitatea de a cumpăra un bilet în mijlocul de transport local urban cu cardul (plata prin POS), dar mai nou POS- îl nu mai ... (vezi toată discuția)
Proces hcl raul_stef raul_stef Buna ziua, Am o cafenea in Cluj-Napoca care cu toate autorizatiile si acordurile din 2008, momentul deschiderii. In 2017 Primaria Cluj a dat HCL851 ... (vezi toată discuția)