avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am acest drept ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am acest drept ???

Locuiesc cu chirie intr- un ap al primariei pe perioada 5 ani...la et 4...nu ma pot intelege pe cale amiabila cu vecinii pt hidroizolatie...in calitate de chirias al primariei am dreptul sa dau in judecata ceilalti locatari daca fac hidroizolatia pe cont propriu???
Cel mai recent răspuns: Bacanita , utilizator 17:38, 13 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca exista asociatie va judecati cu asociatia.
Daca nu exista asociatie va judecati cu TOTI colocatarii.
Inainte de orice solicitati acordul SCRIS al proprietarului pentru repararea terasei acoperis!
In mare parte stiam lucrul asta
Insa eu am pus accentul pe calitatea mea de chirias al primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis bloc Crisib Crisib În urmă cu un an acoperişul blocului în care locuiesc a fost hidroizolat. La această reparaţie am contribuit toţi locatarii de pe coloana respectivă. ... (vezi toată discuția)
Apartamentul de deasupra in paragina, al meu urmeaza sa fie afectat,ce pot face? Locatar3 Locatar3 Intr-o vila de 4 apartamente (unul pe etaj), eu stau la et.3, in chirie. Deasupra mea nu locuieste nimeni, doamna proprietara am inteles ca vine o data pe an ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis morenamaria morenamaria buna seara.locuiesc la et.4 al unui bloc care are hidroizolatie. am dori sa construim un acoperis .care este legea care reglementeaza modul de atribuire a ... (vezi toată discuția)