Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Alexandra832781	                   

As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandra832781	                   

As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)

Anca 34	                   

Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. 
Aș dori să plec de acasă am 16 ani jumătate, as vrea sa merg la iubitul meu el având ... (vezi toată discuția)
	                    Anca 34	                   

Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. 
Aș dori să plec de acasă am 16 ani jumătate, as vrea sa merg la iubitul meu el având ... (vezi toată discuția)

Ana.maria23	                   

Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie!
Scriu aici pentru a ma informa!
Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)
	                    Ana.maria23	                   

Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie!
Scriu aici pentru a ma informa!
Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)