avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cazier judiciar de la consulat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cazier judiciar de la consulat

Buna ziua. Ambasadele si Consulatele Romaniei pot elibera Certificatul de Cazier Judiciar, romanilor aflati pe teritoriul unui stat membru UE?
Ultima modificare: Luni, 14 August 2017
hincuvictor, utilizator
Cel mai recent răspuns: hincuvictor , utilizator 23:16, 14 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, teoretic ar trebui sa poata! ... dar, probabil ca dureaza mai mult timp pana puteti intra in posesia cazierului, decat atunci cand il solicitati in tara.
Multumesc pentru raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ultima modificare: Luni, 14 August 2017
Justitiarul711, utilizator
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de cazier judiciar GheorgheO GheorgheO Buna ziua, Pentru a obtine viza in SUA voi avea nevoie de Cazierul Judiciar. In prezent locuiesc in UK si vreau sa aplic pentru viza in Londra. Ambasada ... (vezi toată discuția)