avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu- restituire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu- restituire

Buna ziua,
Am platit taxa de mediu in anul 2007 pentru 2 autoturisme inmatriculate pe societate. Eu am fost asociat unic.Societatea s-a lichidat ,dar am dovada platii .
Unul dintre autoturisme il detine un membru al familiei.
Cum se procedeaza.
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu la inmatriculare alinachiriacpopescu alinachiriacpopescu Buna ziua, As dori sa cumpar o masina inmatriculata pe o societate din bucuresti ( masina este din anul 2007 ) eu mai platesc taxa de mediu cand o ... (vezi toată discuția)
Taxa imposibila de mediu pt masina amortizata pe firma care nu mai are activitate pavelb pavelb Am o intrebare pt cine poate sa raspunda, sa va spun problema: 1. Am o masina pe firma total amortizata. 2. Nimeni nu mi-o cumpara pt ca este anul de ... (vezi toată discuția)
Plata noului timbru de mediu AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua, Detin un autoturism achizitionat anul trecut. Am platit taxa de prima inmatriculare pentru el, si am dat statul in judecata. Momentan se judeca, ... (vezi toată discuția)