avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu la inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu la inmatriculare

Buna ziua,

As dori sa cumpar o masina inmatriculata pe o societate din bucuresti ( masina este din anul 2007 ) eu mai platesc taxa de mediu cand o inmatriculez pe numele meu

Va rog sa ma ajuta-ti cu un raspuns

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:41, 12 August 2014
Precizati cateva lucruri :
-in ce an a fost inmatriculat pt. prima data in Romania autoturismul?
-s-a platit taxa de mediu/poluare pt. autoturismul respectiv?
-daca s-a platit, a fost recuperata taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc timbru de mediu? alinapopa2009 alinapopa2009 buna ziua va rog sa ma luminati , sotul meu are un autoturism inmatriculat in 05.2006 prima data de catre o firma de leasing, primul proprietar care a ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)