avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

autoritate parinteasca

Bună ziua!am avut o relație de concubinaj de un an jumate din care a rezultat o fetiță care în prezent are 8 luni...eu și mama fetiței ne am despărțit iar dansa m a dat în judecata și cere autoritate exclusiva asupra minorei...în cele 3 luni de când ne am separat mi am vizitat fetiță mereu adică tot a doua sau a treia zi(la 50 km)cumpărându i hăinuțe...lapte...medicamente și mâncare fetiței...as vrea sa știu dacă mama poate câștiga autoritatea exclusiva asupra fetitei....fetia având 8 luni și fiind pe numele meu....țin sa precizez ca nu sunt nici alcoolic...nici nu consum droguri...nici recidivist...în ce condiții ar putea câștiga autoritate exclusiva mama
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 15 August 2017
mariusss78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 02:21, 15 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Ma indoiesc, se va stabili ca autoritatea parinteasca sa fie comuna dar va obtine stabilirea domiciliului minorei la ea.
Asta am și depus în întâmpinare ca domiciliul fetiței sa fie la dansa și sa plătesc 1/4 din venit pensie alimentara...dar ea dorește autoritate exclusiva pt ea și hotărâre judecătorească care sa tina loc de acordul meu pt a putea scoate fetiță din tara când dorește dansa fără acordul meu...nu vreau sa mi pierd fetiță sub nici o forma și pt nimic în lume....poate obține așa ceva??
Bonurile fiscale sunt luate în considerare în instanță??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da!
Nu mi dau seama la care întrebare mi ați dat răspunsul da....la cea prin care poate obține așa ceva sau cea cu bonurile fiscale

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78   Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de 1 an din care a rezultat o fetiță care are 6 luni.în urma neînțelegerilor dintre mine și mama ... (vezi toată discuția)
Obligarea tatalui de a lua copilul de la gradinita alina.livia alina.livia Buna ziua. In martie avem prima infatisare pt stabilirea domiciliului minorei la mine(mama) si pensie alimentara. Am primit intampinarea facuta de avocatul ... (vezi toată discuția)