avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o luna pe fondul unor acuzații aduse de mama fetiței cum c as fi avut o relație extraconjugala ceea ce nu este adevărat iar dansa neavand probe în acest sens mergând doar pe presupunerile dânsei.În ziua plecări mele de la domiciliul dansa mama fetiței a mers la politie depunând plângere cum c as fii amenințat o neavand nici la aceasta acuzație probe,țin sa precizez ca mama nu are nici un venit și mai are un minor de 16 ani în intretinere cu un alt barbat(custodie totala).mama a pus o vecina ca martor care practic nu a fost martor la absolut nimic....printre acuzele e enumerate mai sus și formulate in citatia sosita de la tribunal mă mai acuza ca nu m as fii interesat de minora de la data părăsirii domiciliului în care am locuit impreuna(la dansa)ceea ce nu este adevărat deloceu vizitându mi fetiță tot a doua zi având și martori în acest sens chiar și pe tatăl mamei fetiței distanta dintre domiciliul meu și cel al mamei fiind de 40 Km.Vă as ruga sa mi spuneți dacă poate obține custodie totala asupra minorei așa Cum își și dorește dansa și dacă acuzele aduse mie trebuiesc și probate în instanta......
Multumesc anticipat...Cu respect Marius
Legal, acuzaţiile ar trebui probate, dar vedeţi dvs., sunt şi martori mincinoşi , pe care nu-i poţi dovedi ca mincinoşi. Oricum, nu cred că va obţine autoritate părintească unică, numai dacă veţi fi găsit vinovat pentru violenţă şi agresiune, aşa cum v-a făcut ea plângerea.
Mai mult ca sigur domiciliul minorei o sa fie stabilit la mama iar autoritatea parinteasca,,custodia''o sa fie exercitata in comun.Este recomandat totusi ca la divort un avocat sa va formuleze o intampinare.
Nu am fost casatoriti...a fost o relație de concubinaj...acuzațiile trebuiesc probate în instanță nu??iar așa zisa martora nu a fost martora la absolut nimic nelocuind cu noi fiind pusă doar așa de mamă...poate mama obține custodie totala asupra fetiței fără sa probeze acuzațiile aduse???
mariuss, eu vă cred, dar să ştiţi că există martori mincinoşi.Poate să spună că era pe stradă şi a auzit urlete, ţipete, că a doua zi a întrebat-o ce s-a întâmplat şi doamna i-a spus că aţi bătut-o, că aţi vrut să strangulaţi copilul....în instanţe se minte cu multă seninătate. E cuvântul dvs. împotriva cuvântului ei.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2017
Martonze, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala pentru marturie mincinoasa :-)

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78   Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de 1 an din care a rezultat o fetiță care are 6 luni.în urma neînțelegerilor dintre mine și mama ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca mariusss78 mariusss78 Bună ziua!am avut o relație de concubinaj de un an jumate din care a rezultat o fetiță care în prezent are 8 luni...eu și mama fetiței ne am despărțit ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa mady2271 mady2271 Am avut un proces cu tatal fetitei mele pentru custodie totala, pensie alimentara si domiciliu stabil. 1.El a avut ca martora pe mama sa care a depus marturie ... (vezi toată discuția)