Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic

Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic	    

Loredana Dobre 
	    	Utilizator

Loredana Dobre 
	    	Utilizator	    

Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic

Gheorghe Florin 
	    	Consilier juridic	    

Gheorghe Florin, Consilier juridic
 Gheorghe Florin, Consilier juridic 	
			 Dan121212	                   

Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)
	                    Dan121212	                   

Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)

sonickk2000	                   

buna.am si eu o intrebare.am fost condamnat pe teritoriul romaniei in urma cu 1 an de zile pentru refuz de testare probe biologice si mi-a fost retinut ... (vezi toată discuția)
	                    sonickk2000	                   

buna.am si eu o intrebare.am fost condamnat pe teritoriul romaniei in urma cu 1 an de zile pentru refuz de testare probe biologice si mi-a fost retinut ... (vezi toată discuția)

aadrian74	                   

buna ziua.va rog sa mi dati un sfat in cazul meu..am avut permisul anulat in romania decizie finala in decembrie 2010(ucidere din culpa,2 ani cu suspendare si ... (vezi toată discuția)
	                    aadrian74	                   

buna ziua.va rog sa mi dati un sfat in cazul meu..am avut permisul anulat in romania decizie finala in decembrie 2010(ucidere din culpa,2 ani cu suspendare si ... (vezi toată discuția)