Am avut un srl pe care l-am inchis acum 6 luni. Acum am castigat definitiv si executoriu un proces pe firma cu un asigurator pentru o despagubire pe care a refuzat sa o platesca de buna voie. Fiind singurul actionar la firma inchisa, banii sunt numai ai mei dar nu stiu cum pot sa-i primesc (conturile bancare sunt inca deschise). Mai pot sa-i primesc in cont? Daca nu, cum pot altfel? Ce trebuie sa platesc statului pentru acesti bani?
Nu exista termenul juridic "srl inchis" Nu stim ce inseamna, ce vreti sa spuneti: nu mai aveti activitate, e inactiva, e suspendata la registru, e dizolvata, e in faliment, e radiata, Ce e cu ea? Din acest motiv nu va raspunde nimeni, nu stie nimeni ce vreti sa intrebati. Oricum ,puteti furniza contul dvs personal si povestea e incheiata.....si daca spune cineva ca nu-i corect, sa-mi spuna si ce e corect la Split TVA si accept critica.
Firma inchisa e o notiune simpla: radiata de la Registrul Comertului. Intre timp am primit banii in conturile firmei, i-am scos pe toti in numerar ca administrator si i-am cheltuit in interes propriu fiind unic actionar.Sfatul dv sa-i primesc in cont personal nu era valabil deoarece procesul cu firma de asigurari s-a derulat pe firma nu ca persoana fizica.