avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... prelungire contract de concesiune a serviciului public ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

prelungire contract de concesiune a serviciului public de alimentare cu energie termica produsa in sistem centralizat

Buna ziua.Se doreste prelungirea unui contract de tipul celui mentionat in titlul subiectului(exista un articol in contract care prevede posibilitatea prelungirii acestuia)precum si modificarea unor articole din acest contract(toate aceste se vor realiza in acelasi act aditional)intre o primarie si un agent economic.Se poate realiza asa ceva?Daca da,in ce acte normative este prevazut acest lucru?Din cate stiu,doar prevederi gen modificare denumirea uneia dintre parti,ca urmare a reorganizarii sau din alte motive de forta majora se pot realiza,nu orice articol din contract,se poate modifica,in cazul situatiei prezentate anterior.Va multumesc cu anticipatie pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Clauze obligatorii liliana elena liliana elena buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si as dori sa ma ajutati: Am un contract de prestari servicii, in care la clauze obligatorii este specificat ca in ... (vezi toată discuția)
Cim pe durata determinata aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu care sunt sanctiunile in cazul in care un contract pe durata determinata este prelungit de mai mult de 3 ori?( cate 3 luni) (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata cili1959 cili1959 buna ziua. Am urmatoarea situatie: un contract individual de munca pe perioada determinata incheiat in data de 11.06.2009, a fost prelungit cu 2 acte ... (vezi toată discuția)