Buna ziua ,as vrea sa stiu daca am voie sa lucrez in mediul medical ,adica infirmiera ,daca am hepatita c?mentionez ca am facut tratamenttimp de un am cu interferon ,si dupa terminarea tratamentului am iesit ,nededectabil ,si de la medicul de familie imi scrie pe adeverinta ca sunt inregistrata cu hepatita ,dar apta de munca.
Pentru a participa la concursurile organizate pentru recrutarea personalului contractual in sectorul de activitate sanatate, candidatul trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a) indeplineste conditiile prevazute de lege in vederea exercitarii profesiei in Romania;
b) are varsta de minimum 18 ani impliniti;
c) are capacitate deplina de exercitiu; d) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata de medicul de familie sau medicul de specialitate medicina muncii;
e) indeplineste conditiile de studii prevazute de lege pentru postul vacant;
f) indeplineste conditiile specifice pentru ocuparea postului vacant;
g) nu a fost condamnat pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei vacante pentru care candideaza, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.
Angajare
irinel_stan
Pentru anagajarea unui paznic in cadrul unei primarii, la concursul de ocupare a postului scos la concurs, este legal sa se ceara o experienta de minim 9 ani ... (vezi toată discuția)