avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii SE PARE CA NU SE RASPUNDE PE AICI!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

SE PARE CA NU SE RASPUNDE PE AICI!

Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE!
Eu mai speram, dar ...
Se pare ca sunt membrii prin concedii ...
SA MAI CREZI IN INTERNET! SI IN ACEST SITE! IN ACEASTA AMARATA DE TARA, BANII SUNT TOTUL! ATAT!
dolly_c a scris:

Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE!
Eu mai speram, dar ...


Si eu am din data de 01.08.2017 o intrebare si nu am primit raspuns nici astazi 18.08.2017!
cititi regulamentul forumului...in el scrie asa ,,Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii."

Data viitoare nu mai scrieti cu majuscule
Pai intrebarea din 14 este in topicul unei alte intrebari, daca oamenii au vazut ca s-a raspuns la intrebarea initiala, probabil nu au mai considerat necesar sa mai citeasca topicul.

Alte discuții în legătură

Nu am primit raspuns in forum marydoru marydoru ce fel de site e asta? pt ce e fc daca nimenii nu rasp ? am adresat acceias intrebare de 3 ori am avut ceei 7 anii d aks am vb ft frum , ce rol are site asta ? ... (vezi toată discuția)
Oare de ce nu primesc nici un răspuns la întrebarea mea? nu ... corina51 corina51 Oare de ce nu primesc nici un răspuns la întrebarea mea? Nu găsesc unde ar trebui sa întreb moderatorii, oare se șterg de către cineva? Am fluierat în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ? personal ... Rebecca50 Rebecca50 Buna ziua, Pe ce criterii se raspunde sau nu la intrebari ? Personal astept raspunsuri la intrebarile mele chiar si de luni de zile . Multumesc (vezi toată discuția)