avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Nu am primit raspuns in Forum
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Nu am primit raspuns in Forum

ce fel de site e asta? pt ce e fc daca nimenii nu rasp ? am adresat acceias intrebare de 3 ori am avut ceei 7 anii d aks am vb ft frum , ce rol are site asta ? si intrebare mea sa sters cum nu stiu ... lume buna nu mai adresati intrebarii k si asa nu va rasp nimenii... si lumea care va adresseaza p site inseamna k va roaga sa ii rasp ... nu stiu ce fel de site e asta. va multumescX-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 31 Ianuarie 2014
@ Interventie moderator

Daca ati fi citit Regulamentul de postare pe forum ati fi observat;

1. Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

2. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare d112 ContSters289528 ContSters289528 As dori sa stiu ce data se completeaza in D112 la \\"\\"data plecarii\\"\\" ? E data incetarii CIM? Sau e ultima zi lucrata? As dori sa imi mentionati si ... (vezi toată discuția)
Ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ? darisdinu darisdinu e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau? cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest ... (vezi toată discuția)
Neeliberarea diplomei de licenta din 2009 Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am terminat facultatea Educatie Fizica si Sport,Invatamant la Distanta in 2009,Universitatea Spiru Haret,mi-au eliberat doar o adeverinta in 2009 ... (vezi toată discuția)