avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Insolventa SRL cu datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Insolventa SRL cu datorii

Buna seara,
va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine in clarificarea urmatoarei probleme: detin un srl pe care urmeaza sa-l declar in insolventa, insa, suma datoriilor pe care le are societatea depaseste ca valoare bunurile societatii. Spuneti-mi va rog ce se va intampla cu diferenta ramasa neachitata? Mentionez ca datoriile sunt catre furnizori. Cum isi vor recupera acestia banii? Sau vor ramane cu pierderile?
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:14, 1 Octombrie 2009
ioana rn a scris:
detin un srl pe care urmeaza sa-l declar in insolventa, insa, suma datoriilor pe care le are societatea depaseste ca valoare bunurile societatii. Spuneti-mi va rog ce se va intampla cu diferenta ramasa neachitata? Mentionez ca datoriile sunt catre furnizori. Cum isi vor recupera acestia banii? Sau vor ramane cu pierderile?

Buna ziua,
Daca dupa terminarea procedurii de insolventa, nu toti creditorii sunt indestulati din averea debitorului, acestia:
- accepta situatia, ori
- solicita atragerea raspunderii administratorilor (civila, penala, administrativa, dupa caz..

Cu stima,
Profesionist in insolventa Eugen Marcov

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita administrator firma ionpop ionpop Am avut un srl , pe care l/a preluat cu acte in regula un domn din alt judet . Acum aflu ca a intrat in insolventa si ca voi fi tras la raspundere si eu care ... (vezi toată discuția)
Compensare/preluare debite si creante intre mai multe sc 72lia 72lia Care sunt documentele ce pot fi incheiate pentru preluarea unor datorii intre societati: A este furnizor neachitat pentru B si A este client neincasat al ... (vezi toată discuția)
''vanzarea mortului '' preluari de firme cu datorii Amiserv Amiserv AM intalnit des pe Net si in diverse ziare centrale si locale anunturi de genul \'\' Preluare de firme cu datorii Tel ... (vezi toată discuția)