avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere Pfa + asociere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere Pfa + asociere

Buna ziua.Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Doresc sa deschid un magazin in colaborare cu o alta persoana.Am dori sa facem un Pfa,dar am inteles caci in felul acesta nu putem fi amandoi asociati,dar nici Srl nu am vrea sa facem. Se poate sa facem fiecare un Pfa si sa incheiem un contract de asociere pentru a avea amandoi aceleasi drepturi?Si daca stiti ce implica concret acest contract de asociere. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Angel06 , utilizator 15:56, 1 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma Glendi Glendi Buna ziua, am si eu o întrebare ? De exemplu daca eu detin o firma de prestări servicii gen spalatorie auto si angajatii mei isi infinteaza un Srl, putem ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune Adny_t Adny_t Buna ziua! Se poate incheia un contract de asociere in participatiune intre 2 persoane juridice si o persoana fizica? (vezi toată discuția)
Asociere în participatiune Ștefancopac Ștefancopac Salut, imi explici te rog ce insemna asocierea in participatiune ex. Deschid o cafenea iar proprietarul locației imi propune o asociere în participatiune ... (vezi toată discuția)