avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Regizor acuzat de viol
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Regizor acuzat de viol

Ce parare aveti despre retinerea regizorului de filme Roman Polanski in Elvetia pentru ca a violat o fetita de 13 ani , urmand sa fie predat autoritatilor americane pentru a-si executa pedeapsa ?
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 05:41, 4 Octombrie 2009
Ar merita o pedeapsa pe merit , indiferent cat timp a trecut si ce varsta are . Iata ce a declarat ziaristului de la Tatlet magazin inainte de a fugi din tara sa nu poate fi tras la raspundere :" Daca as fi omorat pe cineva nu era acest scandal in presa .Dar ... a fost act sexual cu fete tinere . Si judecatorii ar dori act sexual cu fete tinere , juratii la fel " . Pedeapsa meritorie macar pentru cinism si neobrajare . Fata a avut doar 13 ani , a fost imbatata si drogata de Polanski . In caz contrar ar fi vorba despre faptul , ca poti face orice , sa-ti bati joc din oricine , numai sa te poti sustrage de la tragerea la raspundere .
Doresc sa precizez inainte , nu sunt antisemit , in familia mea "internationala" este si evreu ,de care nationalitate apartine si regizorul Polanski . Oricum am privi lucrurile fapta lui a fost o desavarsita perversiune sexuala , cu toata ca Woopi Goldberg , cunoscuta "adepta" a homosexualismului (printre altele ) sustine , ca "Nu a fost un viol adevarat" . Nu-mi pot imgaina ce anume intelege ,ea si altii , prin "adevarat" , dar este adevarat , ca regizorul a intretinut relatii sexuale cu minora , copilul ,anal si oral , din precautie (?) sa nu ramana cumva gravida .
Comportamentul lui Polanski este in prefecta concordanta cu Talmudul , Cartea sfanta a evreimii , care cuprinde :
Kethuboth 11b :"Sexul este permis cu o fetita de trei ani,lacrimile vor veni din ochi , din nou si din nou, tot asa si virginitatea se va intoarce fetitei de sub trei ani ."
Aboda Sarah 37a :" O fetita non-evreica care are doar trei ani poate fi violata."
Aboda Zarah 36b:"Fetele non-evreice sunt in stare de "niddah" (mizerie) de la nastere."
Gad Shas 2:2 :" Un evreu poate viola o fata non-evreica , dar nu poate casatori cu ea . "
Dupa vreo 16 ani de la fapta Polanski i-a oferit victimei sale 500.000 de dolari ,pentru impacare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex cu prostituata minora (17) karl_holcroft karl_holcroft Buna seara, Am fost abordat, chiar azi, in fata casei, de o duduie, altfel frumusica, atragatoare etc, intrabandu-ma daca sunt singur si daca platesc bine ... (vezi toată discuția)
Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)