Ce parare aveti despre retinerea regizorului de filme Roman Polanski in Elvetia pentru ca a violat o fetita de 13 ani , urmand sa fie predat autoritatilor americane pentru a-si executa pedeapsa ?
Ar merita o pedeapsa pe merit , indiferent cat timp a trecut si ce varsta are . Iata ce a declarat ziaristului de la Tatlet magazin inainte de a fugi din tara sa nu poate fi tras la raspundere :" Daca as fi omorat pe cineva nu era acest scandal in presa .Dar ... a fost act sexual cu fete tinere . Si judecatorii ar dori act sexual cu fete tinere , juratii la fel " . Pedeapsa meritorie macar pentru cinism si neobrajare . Fata a avut doar 13 ani , a fost imbatata si drogata de Polanski . In caz contrar ar fi vorba despre faptul , ca poti face orice , sa-ti bati joc din oricine , numai sa te poti sustrage de la tragerea la raspundere .
Doresc sa precizez inainte , nu sunt antisemit , in familia mea "internationala" este si evreu ,de care nationalitate apartine si regizorul Polanski . Oricum am privi lucrurile fapta lui a fost o desavarsita perversiune sexuala , cu toata ca Woopi Goldberg , cunoscuta "adepta" a homosexualismului (printre altele ) sustine , ca "Nu a fost un viol adevarat" . Nu-mi pot imgaina ce anume intelege ,ea si altii , prin "adevarat" , dar este adevarat , ca regizorul a intretinut relatii sexuale cu minora , copilul ,anal si oral , din precautie (?) sa nu ramana cumva gravida .
Comportamentul lui Polanski este in prefecta concordanta cu Talmudul , Cartea sfanta a evreimii , care cuprinde :
Kethuboth 11b :"Sexul este permis cu o fetita de trei ani,lacrimile vor veni din ochi , din nou si din nou, tot asa si virginitatea se va intoarce fetitei de sub trei ani ."
Aboda Sarah 37a :" O fetita non-evreica care are doar trei ani poate fi violata."
Aboda Zarah 36b:"Fetele non-evreice sunt in stare de "niddah" (mizerie) de la nastere."
Gad Shas 2:2 :" Un evreu poate viola o fata non-evreica , dar nu poate casatori cu ea . "
Dupa vreo 16 ani de la fapta Polanski i-a oferit victimei sale 500.000 de dolari ,pentru impacare .