avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mărturie mincinoasă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mărturie mincinoasă

Bună ziua.Lucrez in Anglia si iubitul meu a venit in vizita la mine unde a consumat ceva alcol.La aproximativ o ora a apărut la usa un echipaj de poliție sub pretextul ca a avut o plângere in trafic .a fost întrebat dacă a consumat alcol si a spus ca nu.testul de alcolemie l a picat.am fost întrebata si eu daca a consumat alcol la care am raspuns tot negativ din cauza panicii pentru ca nu stiam ce se intampla.acum iubitul meu are probleme din cauza mărturiei mele.Intrebarea mea este ce consecinte voi avea daca schimb prima declaratie pe care am dat o?Mentionez inca o data totul s a petrecut in Anglia
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 22:44, 21 August 2017
Luati legatura cu un avocat local daca vreti sa va informati despre consecinte.
Buna ziua!

Cel mai bine intrebati un avocat din Anglia, pentru ca numai el stie legislatia din acea tara. In Romania daca martorul schimba declaratia, e infractiune.

Cu stima,
Avocati Simon Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deținere droguri de risc AlinMihai20 AlinMihai20 Buna ziua! Situația mea este următoarea: in data de 6 am fost la o petrecere in bucuresti (sunt student acolo). La un moment dat, in timp ce eram afara la ... (vezi toată discuția)
Consum de marijuana Asdfghe123 Asdfghe123 Buna ziua, am fost reclamat de un vecin posibil schizofrenic ca fac trafic de droguri, iar ieri am fost chemat la diicot sa dau declaratie dar nu stiam ca din ... (vezi toată discuția)
Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)