avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dobanda garantii materiale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dobanda garantii materiale

buna ziua, va rog sa ma ajutati referitor la art.15 din legea gestionarului "Pentru garantia depusa în condiţiile alin. 1, se acordă o dobinda anuală, stabilita de depozitarul garantiei, care nu poate fi mai mica decit dobinda acordată pentru depozitele la termen pe un an."
articolul face referire la dobanda acordata unui depozit la termen pe un an deschis de persoana fizica sau juridica?
multumesc
In consideratia cui a fost constituit acel depozit - a unei persoane fizice sau juridice?
Cine este titularul acelui depozit?
Asa veti afla raspunsul la intrebarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.art.15 din legea 22/1969 mai este valabil?ma intereseaza ... Ciobotaruiulian72@gmail.com Ciobotaruiulian72@gmail.com buna ziua.art.15 din legea 22/1969 mai este valabil?Ma intereseaza paragraful \"pentru garantia depusa in conditiile al.1 se acorda o dobanda anuala stabilita ... (vezi toată discuția)
Garantie depusa la serviciu miralu26 miralu26 Buna ziua, lucrez intr-un domeniu in care mi s-a solicitat in baza unui contract (din 2003) sa depun o suma lunar ca reprezentand garantie.Am depus o cerere ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala la garantie gestiune dannyelrus dannyelrus Buna ziua, sunt angajat la o firma particulara din anul 2000, iar in anul 2004 luna martie am schimbat postul in functia de merceolog achizitii, drept urmare ... (vezi toată discuția)