avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... aviz psihologic ,politie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

aviz psihologic ,politie

La cat timp se poate repeta un examen psihologic daca esti declarat inapt pentru scoala de subofiteri de politie ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:08, 1 Februarie 2024
Trebuie urmat un tratament de catre candidat si cand psihologul curant constata progrese vizibile, se poate repeta examinarea psihologica.
Nu are nicio problema medicala ,pur si simplu a fost obosit si nu a raspus la toate intrebarile ,ma intereseaza legal ,durata?
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
dordeduca, utilizator
Nu este precizat un termen. Poate cere reexaminarea psihologica, contestand rezultatul primului test in conditiile HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare,
-art. 30 Persoana examinata poate contesta rezultatul dat de catre medicul specialist de medicina muncii privind aptitudinea în munca.
-art. 31 Contestatia prevazuta la art. 30 se adreseaza autoritatii de sanatate publica judetene sau a municipiului Bucuresti, în termen de 7 zile lucratoare de la data primirii fisei de aptitudine în munca.
-art. 32 Autoritatea de sanatate publica judeteana sau a municipiului Bucuresti desemneaza o comisie formata din 3 medici specialisti de medicina muncii si convoaca partile implicate în termen de 21 de zile lucratoare de la data primirii contestatiei.
-art. 33 Decizia comisiei este consemnata într-un proces-verbal si este comunicata în scris persoanei examinate medical.
-art. 34 Concluzia procesului-verbal este consemnata în fisa de aptitudine, în care a fost precizat rezultatul examenului medical contestat.
Băiatul meu Anghel Florin a suferit o tulburare psihotică in anul 2023 a fost evaluat psihologic de către IML Giurgiu in urma evaluării a fost declarat inapt pentru condus autoturismul în prezent se simte foarte bine după cât timp poate fi evaluat din nou de către IML Giurgiu
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
anghelioana891@gmail.com, utilizator
Nu exista un termen anume.
A te simti bine, nu inseamna automat ca poti trece testul de evaluare psihologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inapt in fisa de evaluare medicala dat nejustificat si nedrept. ... Sithake Sithake Inapt in Fisa de evaluare medicala dat nejustificat si nedrept. Ce se poate face i acest caz? Care este procedura de evaluare a unui medic de medicina muncii? (vezi toată discuția)
Testare psihologica Arisandy Arisandy Instituția în care lucrez a făcut contract cu un psiholog cu care personal am avut ceva divergențe. Astfel încât am fost la alt psiholog, avizat, care ... (vezi toată discuția)
Contestare a evaluarii psihologice pentru cadre didactice pufferfish pufferfish Daca o persoana nu trece de evaluarea psihologica din cardrul medicinei muncii oferite de o scoala, dar reuseste sa convinga un psihiatru sa dea o calificare ... (vezi toată discuția)