avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul Muncii

Buna ziua!
In timpul desfasurarii contractului de munca angajata mea nu a efectuat Z-turile la magazin si dupa verificarea in contabilitate lipsesc 7000 lei,iar contractul de mnca a fost desfacut ulterior.Ce as putea sa fac in acest sens ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 23 August 2017
Puteti sesiza Politia pentru fapta de furt din gestiune. CIM pe ce baza a fost incheiat ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate angaja raspunderea patrimoniala a salariatei respective, in termen de maxim 3 ani de la data producerii a pagubei.
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
la ce anume va referiti cu privire la incheierea contractului individual de munca?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se refera la articolul cu care a incetat c.i.m.
Pai nu exista nici un articol deoarece nu este nici demisie care necesita un pr4eaviz,pur si simplu a plecat si nu mai poate fi contacta in nici un fel

Alte discuții în legătură

Contract de munca desfacut cu litera b pentru furt ? Sashy Sashy Unui angajat i se desface contractul de munca cu litera b* Cu toate acestea la momentul desfacerii contractului de munca, este pus sa semneze fortat un act ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu noa noa Care este baza legala pentru ca o societate sa-si recupereze prejudiciul facut de un fost salariat? (vezi toată discuția)
Care este perioada de la incetarea unui cim in care pot fi facute contestatii? BG BG Va rog sa ma ajutati cu un raspuns autorizat privid perioada (de la incetarea raporturilor de munca ale angajatului)in care pot fi facute contestatii sau ... (vezi toată discuția)