avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Întâmpinare ANAF taxa timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Întâmpinare ANAF taxa timbru de mediu

ESTE .OBLIGATORIU RASPUNSUL LA INTAMPINAREA ANAF-LUI ?
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 00:04, 23 August 2017
Art. 201 cod procedura civila
(2) Întâmpinarea se comunică de îndată reclamantului, care este obligat să depună răspuns la întâmpinare în termen de 10 zile de la comunicare.
deci, este obligatoriu acest raspuns la intampinare!
Trebuie sa demontati tot ce scrie in intampinare, paratul, de ex puteti solicita instantei sa respinga apararea formulata de parata ca netemeinica in fapt si in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cpc - raspuns la intampinare Marian_sq Marian_sq buna seara, incerc sa formulez un raspuns la intampinare pentru o ,,mica\'\'amenda de la ITM de 15.000(ce mai este ,,mia\'\' pentru institutii) si nu-mi ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea depunerii rãspunsului la întâmpinare Dulcina Dulcina Buna ziua, In iulie 2013, mi-a fost ridicata masina din sectorul 1. Am depus plangere contraventionala. Abia pe 18 feb 2014 am primit din partea ... (vezi toată discuția)
Rãspuns la întâmpinarea anaf malina2000 malina2000 Buna ziua Am depus un dosar de recuperare taxa auto . Am primit in schimb o intampinare de la finante in care se solicita \\\\"respingerea actiunii ca fiind ... (vezi toată discuția)