avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită As vrea sa știu ce trebuie să fac ca să primesc ...
Discuție deschisă în Executare silită

As vrea sa știu ce trebuie să fac ca să primesc diurna în euro dacă am poprire pe conturi

Dacă am poprire pe conturi de diurna ce îmi intra in euro se poate atinge?? Ce tre sa fac dacă am cardurile de euro blocate??
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:45, 22 August 2017
Cardurile vor rămâne blocate până la achitarea integrală a creanței. Diurna o veți putea scoate la cerere în mod personal prin casieria băncii.
Dacă nu veți găsi înțelege la angajații băncii să vă elibereze numerarul, va trebui să formulați o contestație la executare la judecătoria unde domiciliați.
`
Dar ATENȚIE, să fie diurnă la propriu, și să puteți dovedi cu acte acest lucru.
Să nu fie retribuție mascată în diurnă că nu veți rezolva nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara...a venit o poprire pe numele meu la firma luna trecuta si o instiintare catre banca pt acelasi lucru,asa ca angajatorul meu m-a instiintat ca se va ... (vezi toată discuția)
Dacă am fost condamnați la plata daunelor morale în solidar, ... Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Dacă am fost condamnați la plata daunelor morale în solidar, prin sentință definitivă și executorul judecatoresc a început executarea silita( poprire ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire conturi oanalumi oanalumi Buna ziua, In 20.05.2004 am facut un credit de nevoi personale la o banca. Creditul era asigurat cu o polita de viata de la societatea X(care acum nu mai ... (vezi toată discuția)