avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozite datorate la vânzare imobile - dezvoltator ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozite datorate la vânzare imobile - dezvoltator persoană juridica

Buna ziua , am si eu o intrebare , ce impozite trebuie sa plateasca un dezvoltator imobiliar (persoana juridica) la vanzarea imobilelor ? La notar mai plteste acei 3 % ? la incasarea banilor pe firma va plati impozit pe venit 3% sau impozit pe profit 16% daca e platitor de tva ? sau nu datoreaza nici un impozit decat cel de colectare tva de 19 sau 5% ?
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de pe persoana juridica pe persoana fizica PNicusor PNicusor Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un imobil nou pe persoana juridica platitoare de TVA. Am inteles ca vanzatorul poate sa faca factura cu taxare ... (vezi toată discuția)
Persoanele care au cumparat case fara scop comercial intre 2005 si 2009 nu vor plati tva CristinaU CristinaU Din continutul articolului dvs.cu titlul de mai sus nu inteleg daca eu, persoana fizica care am achizitionat un imobil intr-o cladire noua, cu scopul de ... (vezi toată discuția)
Costuri vanzare-cumparare imobil olivianus olivianus Buna ziua, Cand o proprietate imobiliara este vanduta /cumparata as dori sa stiu, la ce tip de cheltuieli tre sa se astepte cumparatorul pe de-o parte, dar ... (vezi toată discuția)