avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua ! Sora mea are 56 de ani si a lucrat 28 de ani program intreg si 6 ani program redus (4 ore).Ar dori sa iasa la pensie anticipat dar i s-a spus ca programul redus sr considera doar 3 ani vechime si mai are nevoie de 22 luni pt a indeplini conditiile de pensionare.Este corect raspunsul ? Va multumesc !
Anul nasterii 15 dec 1960.
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
LazarLetitia, utilizator
Cel mai recent răspuns: LazarLetitia , utilizator 04:24, 25 August 2017
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca contract de munca pe timp partial natashaxyzq natashaxyzq Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la vechimea in munca si in specialitate si modul de calcul. Am avut incheiat un contract de munca pe timp partial in ... (vezi toată discuția)
Vechime RuxandraLarisa RuxandraLarisa Vechimea in munca se calculeaza diferit pentru cei care au contract cu timp partial sau este la fel ca la cei cu norma intreaga? (vezi toată discuția)
Cim cu 4 ore afecteaza vechimea in munca? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Tinand cont ca sunt incadrata cu 4 ore ma intreb daca la stagiul de cotzare ca si vechime, nu ca si contributie, ma va afecta la calculul pensiei, ... (vezi toată discuția)