avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajatorul poate fi obligat de execuator?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajatorul poate fi obligat de execuator?

Bună ziua sunt angajat și primesc banii în mina nu pe cont iar executorul mi-a trimis hotărârea la firma unde lucrez și acum patronul i-mi reține un sfert din salariu zice ca este obligat de lege
Este adevărat?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 19:45, 23 August 2017
Da. Angajatorul swte obligat sa retina 1/3 din veniturile dvs. si sa le vireze catre executor. Aveti dreptul sa ii solicitati dovada efectuarii viramentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto smart28 smart28 buna ziua, as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu IlieLiliana IlieLiliana Am poprire pe salariu din mai 2012.Firma la care lucrez a virat pana acum doar de trei ori cate 400 lei catre executor, desi mie mi-a oprit pe stat 200 lei ... (vezi toată discuția)
Poprire virata la doua banci reprezentand jumatate din salariu fara a se tine cont de pensie alimentara valentinaman valentinaman Buna ziua, As vrea sa stiu daca de un an si jumatate s-a procedata corect de catre firma la care lucrez. Am doua popriri de la doua banci si de plata ... (vezi toată discuția)