Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

ralu_2008 
	    	Utilizator

ralu_2008 
	    	Utilizator	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

Liliana80	                   

Buna ziua.
Intrebarea mea este următoarea, daca ambii părinți sunt decăzuți din drepturi si bunica materna este tutorele minorei , părinții sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Liliana80	                   

Buna ziua.
Intrebarea mea este următoarea, daca ambii părinți sunt decăzuți din drepturi si bunica materna este tutorele minorei , părinții sunt ... (vezi toată discuția)

bmc25z	                   

Am o  fetita de 4 ani si 5  luni pe care o  cresc impreuna cu parintii mei de la  virsta de 10 luni, cind  mama ei a  plecat in Italia.In tot acest timp a ... (vezi toată discuția)
	                    bmc25z	                   

Am o  fetita de 4 ani si 5  luni pe care o  cresc impreuna cu parintii mei de la  virsta de 10 luni, cind  mama ei a  plecat in Italia.In tot acest timp a ... (vezi toată discuția)

anamaria2oop	                   

Buna seara nu sunt casatorita si am un copil,eu locuiesc in oras iar copilul il tin la tara cu mama mea pentru ca nu am cu cine sa il las acasa cat timp eu ... (vezi toată discuția)
	                    anamaria2oop	                   

Buna seara nu sunt casatorita si am un copil,eu locuiesc in oras iar copilul il tin la tara cu mama mea pentru ca nu am cu cine sa il las acasa cat timp eu ... (vezi toată discuția)