avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca

Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Imi pot recupera permisul de conducere daca am o sentinta cu suspendare? Si cum pot face asta?Mai exact 2 ani ,3 probatiune,60 zile M.F.C. In hotararea judecatoreaca nu scrie nimic despre interzicerea dreptului de a conduce
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Tudor Mihai , Avocat 09:10, 24 August 2017
Daca sigur este condamnare, cu suspendarea executarii pedepsei, permisul se anuleaza. Puteti sa dati examen peste un an de la ramanerea definitiva. Dar trebuie vazut exact ce s-a dispus.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Cabinet Avocat Tudor Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea permisului auto in cazul unei hotarari ramase definitiva. Iulian06 Iulian06 Am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru ucidere din culpa. Judecatorul precizeaza ca orice pedeapsa complemantara nu este necesara. In baza art. 93 ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa sustin examenul pentru permis? bestflorin bestflorin Buna ziua.Am avut un accident auto,in urma caruia am fost condamnat la 1an si 2luni de inchisoare cu suspendare.In sentinta am urmatorul paragraf:(În baza ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)