Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

Grigore Carmen 
	    	Utilizator

Grigore Carmen 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

Kyandra, moderator
 Kyandra, moderator 	
			~ final discuție ~
 cipanu	                   

care este baza legala care reglementeaza cumulul de functii (vezi toată discuția)
	                    cipanu	                   

care este baza legala care reglementeaza cumulul de functii (vezi toată discuția)

stelianarotaru	                   

In discutiile  cu colegii mei am ajuns sa punem in discutie daca legea cumulului de functii se poate aplica si la institutiile publice.
Se poate ca un ... (vezi toată discuția)
	                    stelianarotaru	                   

In discutiile  cu colegii mei am ajuns sa punem in discutie daca legea cumulului de functii se poate aplica si la institutiile publice.
Se poate ca un ... (vezi toată discuția)

herea marinela	                   

Sunt educatoare titulara la o gradinita cu program prelungit. O colega a plecat spre un alt job in Italia iar postul ei nu a fost ocupat inca si nici ISJ-ul nu ... (vezi toată discuția)
	                    herea marinela	                   

Sunt educatoare titulara la o gradinita cu program prelungit. O colega a plecat spre un alt job in Italia iar postul ei nu a fost ocupat inca si nici ISJ-ul nu ... (vezi toată discuția)