avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

condica de prezenta

Buna ziua !
Condica de prezenta este obligatorie din august 2017 pentru evidenta orelor lucrare de salariati? Noi tineam evidenta orelor lucrate cu fisele de pontaj ( doar acestea s-au cerut la toate controalele ITM )
Este de ajuns sa fac acum fisa de pontaj cu mentionarea orelor de inceput si de sfarsit pentru fiecare salariat ?
Stiu ca modificarea din august 2017 la asta facea referire, la evidenta orelor de lucru cu precizarea exacta a programului.Scrie undeva ca este obligatorie condica si semnatura salariatului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 24 August 2017
Nu exista text de lege privind obligativitatea folosirii condicii de prezenta. Insa in practica, este documentul care reflecta in realitate cerintele art.119 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta este obligatorie? andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa intreb daca exista o lege in care este specificat daca condica de prezenta la o firma este obligatorie sau nu. multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Lipsa condica prezenta. Oanapantiru Oanapantiru Buna ziua. De saptamana trecuta am fost anuntati la locul de munca ca nu vom mai semna zilnic condica de prezenta. Ni s-a justificat ca exista o lege din 2017 ... (vezi toată discuția)
Dovada ore suplimentare de munca gioni.florian gioni.florian Cum pot eu sa fac dovada ca am lucrat ore suplimentare? 1.La serviciu mi se cere sa mai stau o ora,doua,trei...s.a.m.d..La sfarsitul lunii in fisa de pontaj ... (vezi toată discuția)