avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Regularizare dupa o firma radiata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Regularizare dupa o firma radiata

Buna ziua. Am urmatoarea speta.

Am radiat un II in 04.2016. Azi a venit o somatie de plata pentru suma de 683 lei -> Diferente de impozit anual de regularizare.

Am 2 intrebari:
1) e normal sa vina dupa mai bine de 1 an de la inchidere?
2) A fost sotia azi acolo si zic ca de fapt e 1008 lei pentru ca, contine si penalizari. Intrebarea era, inconditiile in care Diferente de impozit anual de regularizare este calculata la data 04.08.2017 cum de vine cu penalizari de 80%?

Ar fi trebuit sa primesc instiintare de plata si nu direct somatie nu?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: essteffan , utilizator 23:28, 25 August 2017
Încearcă sa strângă bani la buget.O persoana juridica inexistenta,radiata cazul dvs.,nu poate fi obligata la ceva,pt.simplul fapt ca nu exista.Sa fie radiata,nu dizolvata!!!
Buna seara.

Va multumesc pentru raspuns.

II-ul este radiat, pentru ca am dovada acestui fapt. Ce ma sfatuiti sa fac? sa depun o contestatie la fisc? sa fac o plangere penala? va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez de aici in colo!

Va multumesc anticipat pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de la fisc pentru persoana fizica cristina apetri cristina apetri Am primit o somatie de la fisc pentru o diferenta de impozit anual de regularizat in valoare de 137 de lei. M-am prezentat la Administratia Fiscala locala ca ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu si somatie anaf vandarel vandarel Am primit prin posta titlu executoriu si somatie ANAF emise in 08.02.2014 pentru diferente de impozit anual de regularizare. Documentul mentionat in titlu ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cas si cass mmihai155 mmihai155 Salut. Vreau sa stiu si eu daca s-a modificat modul in care se deduc contributiile de sanatate si pensie la PFA. Nu stiu cum era inainte, eu m-am ... (vezi toată discuția)