avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... despre transferul pensiei din Moldova in Romania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

despre transferul pensiei din Moldova in Romania

Cum putem sa transferam pensia din Moldova in Romania,sa putem bineficia de toate drepturile de pensionar cu resedinta in Romania.Suntem pensionari de 7 si respectiv 4 ani ,dar pensia o primim deplasandune in Moldova.

Alte discuții în legătură

Transferul pensiei militare din r. moldova in romania Dorel1965 Dorel1965 Bună ziua. Sunt cetăţean român cu domiciliul în străinătate-Rep. Moldova şi am devenit pensionar militar în R. Moldova. În continuare aşi dori să ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie - buna ziua, tatal meu are dubla cetatenie (republica moldova si ... AlinaMDA AlinaMDA Buna ziua, Tatal meu are dubla cetatenie (Republica Moldova si Romania). In Republica Moldova a lucrat 25 ani in MAI si este pensionar. Care este procedura de ... (vezi toată discuția)
Formular s1 aleinad01 aleinad01 cum putem obtine formularul s1 daca nu sunt i romania.sunt pensionar militar si acum locuesc in italia cu familia.am deja carte de identitate italiana.astept ... (vezi toată discuția)