avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare lift

Buna ziua,
Sunt locatara la un bloc cu 10 etaje, eu locuiesc la et 2 si tocmai am aflat ca se doreste schimbarea liftului. De 2 luni mi se impune la cheltuielile de asociatie suma de 50 lei pentru acest lucru. Initial nu am stiut ce inseamna i sa la asociatie mi s a spus ca se va schimba liftul , dar nu se stie cat va costa si cat timp voi plati aceasta suma. Nu sunt de acord sa contribui la scimbarea liftului pentru ca nu il folosesc. Nu au decat sa ouna lift cu cheie si sa il foloseasca doar cei care il platesc. Intrebarea mea este daca pot sa obtin acest drept si cum sa procedez.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 27 August 2017
Sunteti obligata sa contribuiti la aceste cheltuieli comune, chiar daca nu folositi liftul.
Liftul reprezinta parte comuna si pentru intretinerea si reparatia acestuia sunt obligati sa achite costuri toti proprietarii inclusiv aceia care locuiesc la parter
Aspectul ca dv intelegeti sa nu folositi liftul ,nu constituie temei legal pentru a fi exonerata de la plata reparatie/intretinere lift

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ascensor roxana2702 roxana2702 Buna ziua! Ieri am facut o cerere pt a nu mai plati liftul. Nu il folosim iar in bloc este o \"moda\" mai veche sa nu platesti daca nu il folosesti. Noi suntem ... (vezi toată discuția)
Reparatie capitala lift - etaj 1 mmm_ggg mmm_ggg Buna ziua, am o intrebare lagata de urmatoarea situatie: - de comun acord, locatarii de la etajul 1 si Comitetul Executiv au blocat/dezafectat butoanele si ... (vezi toată discuția)
Neplata datoriilor la bloc CSIMONAC CSIMONAC Suntem o asociatie de proprietari si va rugam sa ne lamuriti daca locatarii de la parter si de la et. 1 al blocului sunt obligati sa plateasca intretinerea si ... (vezi toată discuția)