Am calitatea de reclamant intr-un dosar penal pe art .193 c.p. aflat pe rolul Parchetului .
A dost data o ordonanta de scoatere de sub urmarire penala a acelei persoane , care am contestat-o la prim rocuror. Astept raspuns .
indiferent de raspuns POT CERE SA VAD DOSARUL PENAL SI PROBELE ADMINISTRATE DE PARTEA ADVERSA SI CARE AU CONTRIBUIT LA LAREA ACELEI HOTARARI ????
Va multumesc !!!
@ion-alin, personal , va inteleg supararea , v-as ruga insa sa evitati folosirea unui asemenea limbaj.
Nu cred ca trebuie sa generalizati si sa nu trageti concluzia ca nu se face justitie corect in Romania. Asa cum v-am spus, mai aveti la dispozitie o cale de atac.
Poate ca legea este uneori prea blanda in raport cu gravitatea unor fapte , ca exista prea multe masuri ce pot atenua o pedeapsa meritata. Insa v-as sugera sa va pastrati linistea , intrucat , peste ceva timp vom avea legi nou-noute si poate ca lucrurile vor fi asa cum s-ar impune.
.stimati utilizatori si vizitatori ai acestui site , apreciez si respect parerea dumneavoastra , abtinerea nu o inteleg .....traim intr-o tara ..SUPERBA .... oameni ...DEOSEBITI ...mai ales cei tineri !!!!
..uneori , diferite subiecte deschise de noi , contribuabilii acestei tari .... deranjaza ....., nu am remuscari si nici retineri asupra faptului ca am puterea, taria , capacitatea si CURAJUL de a-mi spune PAREREA despre modul in care ..Justitia ( o parte ) din aceasta tara isi face datoria si unii oameini care mai sunt ...naivi ..si cred intr-o justitie corecta ..mai au verticalitatea sa spuna lucrurilor pe nume .....
[EDITAT[sunt multi ....nu avocati ...care lupta pentru o paine , impotriva judecatorilor , cateodate fara reusita ......
...poate suntem prea duri , prea dezamagiti de astfel de .....OAMENI ?????..mult spus ..mai degraba ......,,MARIONETE "....dar sper alaturi de cei tineri , printre care ma aflu , ca vom invinge !!!!! ..indiferent de ...modalitati !!!!!!!
Atacarea ordonantei
picika
buna
daca stiu bine rezolutia procurorului (SUP) se poate ataca in 20 de zile..
20 de zile lucratoare sau 20 de zile calendaristice?
de unde sa incep ... (vezi toată discuția)