avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere croitorie într-un stat UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere croitorie într-un stat UE

pot deschide o mica croitorie in ue?am vizitat de curand cateva tari...mai exact italia...franta...si spania....si am vazut preturile la manopera exact la ceeia ce fac eu in romania...mai concret...am deja un atelier de croitorie in bucuresti...unde functionez de 4 ani...acum vreau mai mult...am vazut in roma croitorii in care erau chinezi...si nu erau angajati...era croitoria lor....am vazut in strasbourg ca pretul unui scurtat de blugi este de 10 euro,la mine e 10 ron...vreau sa deschid o croitorie in franta....in italia..etccat e de scump? unde e mai ieftin? nu vreau srl...eu in romania am pfa neplatitor de tva...vreau ceva cat mai simplu fiscal.....am vazut spatii comerciale comparativ la pret cu bucuresti...deci de ce nu.....multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:14, 29 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti deschide o firma in statele UE dar numai cu respectarea legislatiei din statul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre preturile practicate de avocati in romania FIADDIE FIADDIE Statul Roman un face acea lista unde poate limita un avocat sa si ceara plata pe serviciul prestat ,precum in europa .in romania un avocat cere 2800 sa inscrie ... (vezi toată discuția)
Cumparare tesaturi din bucuresti Burlacudan Burlacudan Buna ziua ,Locuiesc in Italia unde am un magazin de imbracaminte ,Vreau sa vin sa cumpar tesaturi di romania (BUCURESTI) si sa le si lucrez LA O FABRICA DE ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor GMM GMM stie cineva daca mai este valabila aceasta lege -acum cand suntem membru UE? m'ar interesa daca aceasta lege se poate aplica si in cazul persoanelor ... (vezi toată discuția)