avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare cu penalizare Booking imediat după rezervare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare cu penalizare Booking imediat după rezervare

Buna ziua!
Am facut o rezervare pe Booking in Romana; din greșeală. .La 2 minute am anulat-o iar la.conditii de anulare cred ca sunt penalizări de 100%.Mentionez ca nu am.dat nicio data de card, nr de card etc
Doar nr de telefon si adresa email.Am primit email de confirmare dar și de anulare cu penalizare. Booking și/ sau hotelul au posibilitatea de a ma obliga sa achit , să ma sileasca cumva?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Mariaana90 , utilizator 18:15, 12 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Nu am verificat conditiile inainte, ulterior am anulat si dupa anulare am primit aceasta notificare.
Nu am introdus niciun numar de card sau alte date de identificare. Am inteles ca se poate folosi pe viitor alt cont pentru a putea rezervare la ei pe site, iar penalizarea aceasta va ramane doar pe contul initial.

Pe viitor voi verifica cu atentie.
Bună
Pana la urma ce ai făcut?
Te-au mai căutat?
Și eu sunt în aceeași situație, de aceea întreb
Ms în avans pt raspuns
Bună,

La fel am făcut o rezervare pentru hotel, era un preț mic de 90 lei o noapte, am anulat rezervarea pe booking.com in mai puțin de 24 ore, am primit mail doar de la booking cu confirmarea anulării și că anularea costa 90 lei, dar nu vad cum as putea sa plătesc cei 90 lei caci nu am introdus card , doar numele și numărul de telefon.

Nici condiții de anulare ale hotelului nu am găsit.

Nici eu nu mă pot lamuri cum procedează.

Mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare rezervare booking nerambursabila dhorra dhorra Buna ziua! Am facut o rezervare pe booking la un hotel din Bulgaria,insa am rezervat gresit.in sensul ca voiam alta optiune.Ei bine,optiunea selectata este ... (vezi toată discuția)
Anulare abuziva rezervare hotel dan_33 dan_33 Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna iunie am facut o rezervare pentru un hotel din Grecia prin intermediul site-ului Booking.com, site de intermedieri ... (vezi toată discuția)
Consecintele anularii unei rezervari iulianbbb iulianbbb Am facut o rezervare pe booking.ro si la nici un minut am anulat-o iar apoi am vazut ca am de platit nu mai putin de 130 euro, mentionez ca am facut rezervarea ... (vezi toată discuția)