avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru

Buna ziua,
Doresc sa deschid un punct de lucru reprezentand un birou de IT intr-un spatiu de birouri la parterul unui bloc. Mentionez ca spatiul este conceput ca spatiu comercial/birouri si are intrare separata fata de locatarii imobilului. In astfel de conditii sunt necesare semnaturile locatarilor?
Daca da, sunt necesare semnaturile de la toti sau e suficient 50 + 1? De asemenea aceste semnaturi trebuiesc stranse inainte de a inregistra punctul de lucru la registrul comertului sau inainte de a semna contractul de inchiriere?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: EliaMih , utilizator 15:56, 29 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Semnaturile sunt necesare de la vecinii direct afectati, pe orizontala si verticala, asa cum apare si pe formularul-tip, furnizat de Registrul Comertului. Direct afectati inseamna perete in perete, pe orizontala sau verticala :) In afara de acordul vecinilor, aveti nevoie si de stampila asociatiei de proprietari.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere uscatorie vecinul de langa uscatorie nu ste de acord alina_25 alina_25 Se doreste inchirierea unei uscatorii situata la parterul unei scari de bloc si transformarea acesteia in un magazin. lsand deoparte faptul ca nu se va ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru inchiriere apartament unui s.r.l ContSters205298 ContSters205298 Vreau sa închiriez locuinţa unui s.r.l, am nevoie de acordul locatarilor în plan orizontal şi vertical. Locuiesc la parter am un vecin în plan vertical ... (vezi toată discuția)
Magazin la parter- vecin veronik veronik Salutare la toata lumea, Am descoperit azi forum asta si-mi place foarte mult. aveam nevoie de asa ceva, dar nu stiam ca exista. acum sa trec la problema ... (vezi toată discuția)