avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... cat trebuie pastrate materialele filmate
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

cat trebuie pastrate materialele filmate

O casa de productie spoturi publicitare cat trebuie sa pastreze filmarile?
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
MoniMaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:04, 31 August 2017
Filmarile le puteti pastra functie de cate resurse consuma arhivarea lor si de ce ati mai vrea sa faceti in viitor cu ele. Altfel nu cred ca ar exista o obligatie legala sa le pastrati pe un anumit termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivarea documentelor de resurse umane tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Poate cineva sa imi dea cateva informatii referitoare la procesul de arhivare a documentelor de resurse umane, mai exact dosarele de personal, ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract cu o agenție foto căreia i-am plătit, în total 2.100 de lei, dar nu m-au chemat la niciun eveniment din cele promise. Înclin să cred că am fost păcălită, ce pot să fac? Mariana7777777 Mariana7777777 In urma cu 3 luni am încheiat un contract cu o agenție foto care mi- a solicitat suma de 100 lei pentru înscriere si suma de 2000 lei pentru a avea calitate ... (vezi toată discuția)
Firma radiata bijutieru69 bijutieru69 in decembrie am radiat un srl , stie cineva sa-mi spuna ce sa fac cu toate dosarele,cat sa le pastrez si daca trebuie sa le predau vreunei arhive?:help: (vezi toată discuția)