avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... SENTINTA DIVORT SPANIA PT INREGISTRARE DIVORT SI ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

SENTINTA DIVORT SPANIA PT INREGISTRARE DIVORT SI RECUNOASTERE IN ROMANIA

Stimat/a domna domn

Am trimis in bucuresti la tribunal prin Registrul civil din Navodari dosarul cu sentinta de divort in limba spaniola in original si copia acesteia apostilata in madrid cu apostila de la haga spaniola, si au trimis o inapoi spunind ca lipseste :

RASPUNSUL OFICIAL AL DEPABD Bucuresti pentru inscrierea mentiunii

-prezentarea in original a sentintei de divort apostilata haga
- prezentarea stampilei tribunalului care a pronuntat divort final
- traducerea sentintei in romana legalizata la un notar
- declaratia de la fosta sotie . care nu vrea sa dea nici o declaratie pe cale amiabila

va rog sa imi explicatie despre ce stampila de tribunal e verba, vorbim de tribunalul civil din spania sau de unul din romania ?
si apostila in spania se pune numai pe copia legalizata, niciodata direct pe actul original spaniol, asa ca …cum pot explica asta tribunalului din bucuresti ?
ce solutii am ?
sau e vorba de apostila romaneasca pe sentinta de divort tradusa si legalizata ?



va multumesc anticipat


Anca

Cel mai recent răspuns: Lucía Ene , utilizator 15:24, 26 Iulie 2021
Buna ziua am divortat an spania si am apostilla de la haga si legalizada pe divort si miau raspuns ca nui originalu ...nu stiu ce sa fac si cum sa rezolv problema ca alt original nu am .ma poate ajuta cineva va rog frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort spaniola? Adrian Adrian Adrian Adrian de la judecatoria din spania miau eliberat o copie dupa sentinta de divort am duso la notar in spania am legalizato am apostilao am traduso am legalizato ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru ca sa-i fac certificat de nastere romanesc la fetita daca este nascuta in spania nichitean nichitean cand scot certificatul de nastere a fetitei de aici din spania de la primarie trebuie sa-i pun si apostila pe el sau doar il scot si-l traduc in tara si-l ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea divortului din spania helena71 helena71 buna ziua ,am divortat in spania si am mers cu sentinta de divort tradusa si legalizata in romania la primaria din comuna unde a avut loc casatoria , acolo ... (vezi toată discuția)