avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BANI PE CONCEDIU
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BANI PE CONCEDIU

BUNA SEARA. SINT ANGAJAT LA O FIRMA DIN 10. 04.2017 MI S A ZIS CA BENEFICIEZ DOAR DE 15 ZILE DE CONCEDIU ,.IMI PUTETI SPUNE CITI BANI PE CONCEDIU MI SE CUVIN LA UN SALAR MINIM DE 1450 RONI ? MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

De modificarile salariului minim pe economie bebeficiaza si cine este in concediu prenatal? sunshine86 sunshine86 Bună ziua! Daca de la 1 ianuarie 2018 salariul minim pe economie s-a modificat la 1900 lei, beneficiez si eu fiind in concediu prenatal ? Mie mi-a intrat ... (vezi toată discuția)
Calculare indemnizatie concediu odihna vladorange11 vladorange11 Buna ziua . Am fost angajata pe o perioada de 8 luni de zile mai exact de la data de 26-08-2016 pana la data de 24-04-2017 . Mentionez ca nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Despre marirea salariilor de la 01.02.2017 eugenfire eugenfire Am intrebat la Serviciul Resurse umane al intreprinderii unde lucrez, angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, întreprindere privata, daca ... (vezi toată discuția)